Warning: Parameter 2 to gdlr_core_page_builder::search_page_builder() expected to be a reference, value given in /home/n1dkkbgc/public_html/webadvisor.bg/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Телефонна консултация с дежурен лекар - Уебсъветник
Warning: Parameter 2 to gdlr_core_page_builder::search_page_builder() expected to be a reference, value given in /home/n1dkkbgc/public_html/webadvisor.bg/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Телефонна консултация с дежурен лекар

Подробни указания за изпълнението на Стъпки 1, 2 и 3 ще откриете на https://webadvisor.bg/kak-da-pismena-konsultacia/

икона за стъпка 1 - регистрация

Стъпка 1 - Регистрация

Представете ни се

Виж повече

Стъпка 1

Необходимо е да попълните нашата форма за регистрация. Всички полета са важни, за да може да ползвате телефонната консултация и да получавате нашите служебни съобщения на е-мейла, с който сте регистрирани. Ако искате да правите консултации за вашето дете или деца, моля въведете ги като роднини през опцията за редакция на вашия профил.

Стъпка 2 - Активация на профил

Влезте за първи път

Виж повече

Стъпка 2

Проверете в е-мейла, който сте използвали при регистрацията за получено съобщение от webadvisor.bg (проверете и spam папката) и последвайте активационния линк, който е заложен в текста на е-мейла. На този линк ще зададете паролата, с която ще влизате в профила си.

 

Стъпка 3 - Зареждане на кредити

Време е за пазаруване

Виж повече

Стъпка 3

Посетете страницата “Купуване на кредити” и изберете необходимата ви сума и брой кредити от изброените варианти. При регистрацията си вие вече сте получили 6 бонус кредита, т.е. за вашата първа консултация са ви необходими допълнително 6 кредита, които са на цена 3 лв.

 

Стъпка 4 - Набирате 0886 176 676

Говорете с дежурен лекар

Виж повече

Стъпка 4

При свързване с телефон 0886 176 676 изберете Опция 1  -“Дежурен лекар за деца” или Опция 2 – “Дежурен лекар за възрастни”. Ако има свободен дежурен лекар, системата ще ви свърже. Ако всички лекари са заети, влизате в опашка на изчакване и ще ви върнем обаждане, веднага щом някой от дежурните лекари се освободи.

 

Стъпка 5 - Край на консултацията

Платете консултацията

Виж повече

Стъпка 5

След като вашата консултация с дежурния лекар приключи, от вашия профил автоматично ще бъдат удържани 20 кредита, за да бъде заплатена услугата. В случай на нужда от допълнителни уточнения по вашия случай, дежурният лекар може да ви позвъни допълнително, без да ви се удържат кредити за това.